"
Eurokrem kolač
Sastojci za 10 osoba
100 g mljevenih lješnjaka
7 bjelanjaka
200 g šećera
0,5 dl ulja
7 žlica brašna
pola praška za pecivo
1 eurokrem
1 pakiranje keks petit
2 pudinga od vanilije
7 dl mlijeka
125 g margarina
1 slatko vrhnje
Postupak pripreme
1. U tepsiju stavi papir i na njega pržene mljevene lješnjake. Izmuti bjelanjke sa šećerom pa dodaj ulje, brašno i prašak za pecivo. Izmiješaj i stavi na lješnjake. Ispeci.
2. Skuhaj puding, kad se ohladi dodaj margarin .Kad se biskvit ispeče, izvadi iz tepsije tako da lješnjaci budu okrenuti prema gore. Toplo premaži eurokremom i složi red petit keksa. Na keks namaži puding, a na puding tučeno slatko vrhnje.
About Unknown
This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
0 komentari:
Objavi komentar