Ukus putera od kikirikija je za mnoge neodoljiv, odličan je sastojak za razne kolače, a oovm je ejdna brza i ukusna varijanta štanglica u kojima je ova vrsta putera vodeća.
POTREBNO JE:
1 šolja istopljenog putera,
2 šolje mlevenog keksa,
2 šolje šećera,
1 šolja i 4 kašike putera od kikirikija,
1 1/2 komadića čokolade.
2 šolje mlevenog keksa,
2 šolje šećera,
1 šolja i 4 kašike putera od kikirikija,
1 1/2 komadića čokolade.
PRIPREMA:
U činiju pomešajte istopljeni puter, mleveni keks, šećer i 1 šolju putera dok se sastojci ne sjedine.
U ključaloj vodi ili mikrotalasnoj pećnici otopite čokoladu isa ostatkom putera od kikirikija i prelijte time prethodnu pripremljenu smesu.
Pre nego što kolač isečete na štanglice, neka odstoji sat vremena u frižideru.
U ključaloj vodi ili mikrotalasnoj pećnici otopite čokoladu isa ostatkom putera od kikirikija i prelijte time prethodnu pripremljenu smesu.
Pre nego što kolač isečete na štanglice, neka odstoji sat vremena u frižideru.
0 komentari:
Objavi komentar