Sastojci
BISKVIT
- 10 dag mljevenog kikirikija
- 20 dag šećera
- 4 štange čokolade
- 5 žlica brašna
- 1/2 p.p
- 10 bjelanjaka
FIL
- 10 žumanjaka
- 20 dag šećera
- 10 dag čokolade
- 15 dag kikirikija
- 20 dag margarina
Priprema
- Dobro izraditi bjelanjke sa šećerom zatim umiješati mljeveni kikiriki ( ne slani i ne prženi)
- Brašno pomiješati s p.p i otopljenom čokoladom.
- Peći u većem limu na 180 stupnjeva oko 40 min.
- Za kremu žumanjke i šećer lupati na pari te dodati čokoladu.
- U hladnu kremu dodati margarin i sjeckani kikiriki.
- Namazati kremu na biskvit i preliti glazurom od čokolade.Izvor: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar