"

POLA-POLA DESERT ZA 20 MINUTA



Sastojci

Potrebno je:

1 l mleka
1 kesica pudinga od čokolade
1 kesica pudinga od vanile
2 kesice vanilin šećera



100 g čokolade
200 ml slatke pavlake
6 kašika šećera
Priprema

Staviti 700 ml mleka i slatku pavlaku da provri, pa podeliti u dve šerpice. U jednu činijicu sipati 150 ml mleka, 3 kašike šećera, puding od vanile i vanilin šećer.


  U drugu činijicu sipati 150 ml mleka, 3 kašike šećera, puding od čokolade, izrendanih 70 g čokolade. Tako zakuvati dve vrste pudinga u dve šerpice.
Držati obe šepice iznad posuda i istovremeno sipati. Preko narendati preostalih 30 g čokolade. Običan dezert na neobičan način.
Izvor:  www.recepti.com

0 komentari:

Objavi komentar